Vinprovningar & sommelier

Vinprovning

I mina vinprovningar strävar jag alltid efter en levande och dynamisk känsla där upplägget är en ram som vi sedan tillsammans formar till något eget, beroende på de frågor och diskussioner som uppstår. Lär dig exempelvis mer om din favoritregion, olika stilar på bubbel och/eller bli bättre på att kombinera mat och vin. Bara fantasin sätter gränserna!


Pris: Från 545 kr per person, pris gäller för minimum 10 personer, dock tar jag även emot mindre sällskap på förfrågan.


Min ambition är alltid att skräddarsy mina provningar för att passa dig som kund så bra som möjligt, därför vill jag gärna ha en dialog med dig. Där pratar vi bland annat igenom val av tema och viner, önskade tilltugg och/eller smårätter, eventuellt tillval av catering samt antal deltagare. Tidsmässigt är jag alltid flexibel då jag sätter stort värde vid att leverara en fullständig upplevelse - vi håller på tills vi känner oss nöjda.


Tryck här för att komma till bokningssidan. Det går även jättebra att ringa på 073-0572058

Catering & personlig sommelier

Jag vill ge dig som kund möjligheten att ta ditt evenemang till högsta restaurangnivå på valfri plats. Därför har jag inlett ett samarbete med Bistro Le Garage där deras catering kombineras med mina tjänster. Välj antingen från deras fasta cateringmeny eller så skräddarsyr vi upplägget så långt det går efter önskemål. 


Läs mer om priser och alternativen för catering här.Personlig sommelier för ditt evenemang

Jag erbjuder även mina tjänster som sommelier under ert evenemang - med helhetsansvar för servering och dryck. Exempel på vad som kan ingå är skräddarsydda och genomtänkta vinlistor, presentation av mat och dryck, toastmasteruppdrag, organisation och ledning av servering med mera, hör av dig så skräddarsyr vi upplägget tillsammans!


Pris: På förfrågan