Vinprovningar

Vinprovningar


I mina vinprovningar strävar jag alltid efter en levande och dynamisk känsla där upplägget är en ram som vi sedan tillsammans formar till något eget, beroende på de frågor och diskussioner som uppstår. Lär dig exempelvis mer om din favoritregion, olika stilar på bubbel, eller bli bättre på att kombinera mat och vin. Bara fantasin sätter gränserna!


Prisexempel vinprovning: Från 6000 kr (beroende på val av viner och tilltugg) upp till 10 personer, vid fler än 10 deltagare vänligen maila eller ring så pratar vi ihop oss.


I priset ingår: en provning på upp till tre timmar, 4 viner av god kvalitet samt anpassade och matchade tilltugg såsom olika smårätter, ostar, charkuterier oliver m.m. Hör av dig så sätter vi ihop ett upplägg som passar just dig! Priserna gäller inom Umeå kommun, vid provningar på annan ort tillkommer resekostnad och vid behov logi. 


Tryck här för att komma till bokningssidan. Det går även jättebra att ringa på 073-0572058


Observera: I enlighet med alkohollagen tillhandahåller inte jag någon alkoholhaltig dryck. Jag hjälper er att sammanställa en lista på viner som ni sedan betalar och smidigt hämtar ut på Systembolaget. Ni betalar mig för min konsultationstid. Prisexemplet ovan är en sammanslagning av kostnaden för min konsultationstid, tilltugg och vin.

Varför Visionary Wine?

Kunskap


Genom min gedigna erfarenhet besitter jag ett kunnande som säkerställer att du får en upplevelse utöver det vanliga.

Flexibilitet


Med bred kunskap blir det lätt att skräddarsy och anpassa tillställningen efter dina önskemål och behov; stora som små.

Prisvärdhet


Jag strävar alltid efter att leverera det lilla extra där du ska känna att du verkligen fått det du betalat för och lite till!