Eventshop

Eventshop

I eventshoppen nedan kan du köpa platser till mina vinutbildningar på Bistro Le Garage, och till andra spännande event som jag genomför; både själv och i samarbete med andra aktörer!

Vinutbildningar - Sommaruppehåll, nya datum för hösten kommer inom kort!


I samarbete med Bistro Le Garage anordnar jag vinutbildningar för privatpersoner och yrkesverksamma. Man kan se det som en sommelierutbildning på kvällstid där du väljer ut alla eller just de segment du är sugen på att delta i. Jag kommer lära dig vinprovningsmetodik, hur man kombinerar mat och dryck på bästa sätt samt givetvis allt jag kan om respektive region och dess druvor! Det kommer vara opretentiöst, avslappnat och högt i tak med ett fokus på lärande, socialt umgänge och inspiration. Varje utbildningstillfälle är på 2,5 timme och vi provar 4 viner av hög kvalitet tillsammans med matchade tilltugg såsom olika smårätter, ostar och charkuterier. Jag ser fram emot att lära dig allt jag kan om vinets underbara värld, vi ses där!


Ingen förkunskap krävs och utbildningarna bygger inte på varandra, det går således jättebra att gå på alla eller bara enstaka tillfällen nu och då.


Plats: Bistro Le Garage, Umedalsallén 15, 90364, Umeå


Eventshop